Monday, August 5, 2013

Avcı Usulü Kuzu Eti Tarifi






  • Home

  • Tarifal2

  • Tarifal3

  • Tarifal4

  • Tarifal5

  • Tarifal6

  • Bedava Tur

  • Tarifal8

  • Tarifal9

  • Tarifal10





Tarif Al








Translate

avci usulu kuzu eti tarifi 1






Bu Blogda Ara



Yükleniyor...
avci usulu kuzu eti tarifi 1







Meta




  • Anasayfa

  • Balık Yemekleri

  • Diyet Tarifleri

  • Dolma Tarifleri

  • Dondurma Tarifleri

  • Et Yemekleri

  • Hamur İşleri

  • Havadan Sudan

  • İçecek Tarifleri

  • Kebap Tarifleri

  • Köfte Tarifleri

  • Makarna Tarifleri

  • Meze Tarifleri

  • Osmanlı Yemekleri

  • Pasta Tarifleri

  • Pilav Tarifleri

  • Pizza Tarifleri

  • Reçel Tarifleri

  • Salata Tarifleri

  • Sebze Yemekleri

  • Sitemizden Haberler

  • Sos Tarifleri

  • Tatlı Tarifleri

  • Tavuk Yemekleri

  • Turşu Tarifleri

  • Videolu Tarifler

  • Yahni Tarifleri

  • Yumurta Yemekleri

  • Yöresel Tarifler

  • Zeytinyağlı Yemekler

  • Çorba Tarifleri

  • Çoçuklar İçin

avci usulu kuzu eti tarifi 1










Avcı Usulü Kuzu Eti Tarifi

Author: LUGAS // Category: diger, tarif, tarif al, tarifal


.............................................................................................................................Tarif Al tarifal.blogspot.com sitesinden yine muhtesem bir yemek tarif en sevdiğiniz en pratik ve en güvenilir tarifleri vermeye ve yayınlamaya devam edeceğiz şimdiden afiyet olsun................

AVCI  USULÜ KUZU ETİ

avci usulu kuzu eti tarifi 4MALZEMELER

800 gr. kuzu sirti

500 gr. domates

400 gr. patates

1 adet sogan

5 dis sarmisak

4 çorba kasigi zeytinyagi

Defne yaprağı, tuz

YAPILIŞI

Eti büyük parçalar halinde dograyin, kabugu soyulmus soganlari halka

seklinde kesin, patatesleri soyup küp seklinde dograyin. Zeytinyagini bir

tavada isitin. Dilimlenmis 2 dis sarmisagi ekleyip, pembelesinceye kadar

kavurun. Kabi atesten indirin. Firin kabinin dibine soganlari yerlestirin,

üzerine kuzu eti ve patatesleri birer sira dizin. En üste domatesi yayin.

Üzerine kalan 3 dis sarmisagi koyup, tuzu serpin. Kabin üzerini alüminyum

folyo ile kapatin. Önceden 180 derece isitilmis firinda 30 dakika pisirin.

Kabin üzerindeki folyoyu çikarin, tekrar firina koyun. Arada bir karistirarak

20 dakika daha pisirin. Sicak olarak servis yapin.






No comments:

Post a Comment