Wednesday, October 23, 2013

Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik)






  • Home

  • Tarifal2

  • Tarifal3

  • Tarifal4

  • Tarifal5

  • Tarifal6

  • Bedava Tur

  • Tarifal8

  • Tarifal9

  • Tarifal10





Tarif Al








Translate

avci usulu kuzu bacagi 4 kisilik 1






Bu Blogda Ara



Yükleniyor...
avci usulu kuzu bacagi 4 kisilik 1







Meta




  • Anasayfa

  • Balık Yemekleri

  • Diyet Tarifleri

  • Dolma Tarifleri

  • Dondurma Tarifleri

  • Et Yemekleri

  • Hamur İşleri

  • Havadan Sudan

  • İçecek Tarifleri

  • Kebap Tarifleri

  • Köfte Tarifleri

  • Makarna Tarifleri

  • Meze Tarifleri

  • Osmanlı Yemekleri

  • Pasta Tarifleri

  • Pilav Tarifleri

  • Pizza Tarifleri

  • Reçel Tarifleri

  • Salata Tarifleri

  • Sebze Yemekleri

  • Sitemizden Haberler

  • Sos Tarifleri

  • Tatlı Tarifleri

  • Tavuk Yemekleri

  • Turşu Tarifleri

  • Videolu Tarifler

  • Yahni Tarifleri

  • Yumurta Yemekleri

  • Yöresel Tarifler

  • Zeytinyağlı Yemekler

  • Çorba Tarifleri

  • Çoçuklar İçin

avci usulu kuzu bacagi 4 kisilik 1










Avcı Usulü Kuzu Bacağı (4 Kişilik)

Author: LUGAS // Category: Avcı Usulü Kuzu Bacağı 4 Kişilik haberi, Avcı Usulü Kuzu Bacağı 4 Kişilik resimleri, Avcı Usulü Kuzu Bacağı 4 Kişilik videoları, diger, tarif, tarif al, tarifal


..................................................................................................................................... tarifal.blogspot.com sitesinden yine muhtesem bir yemek tarif en sevdiğiniz en pratik ve en güvenilir tarifleri vermeye ve yayınlamaya devam edeceğiz şimdiden afiyet olsun................










avci usulu kuzu bacagi 4 kisilik 4

Avcı Usulü Kuzu Bacağı


MALZEMELER

4 Adet Kuzu İncik

2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ

1 Çorba Kaşığı Un

1 Çorba Kaşığı Salça

12 Adet Arpacık Soğanı

2 Adet Çarliston Biber

2 Adet Domates

Tuz

Kızartmak için Sıvı Yağ

HAZIRLANIŞI

öncelikle sıvı yağı tavaya alın. Kuzu incikleri sıvı yağda kızartın. Tencereye 2 çorba kaşığı sıvı yağı koyun. Kızdıktan sonra 1 çorba kaşığı unu ekleyin. Unun rengi değişene kadar kavurun. 1 çorba kaşığı salçayı ilave edin. Yeterince suyu ekleyin. Kuzu inciklerini tencereye aktarın. Et yumuşayana dek pişirin.

Başka bir tavaya çok az sıvı yağ koyun. Kabukları soyulmuş arpacık soğanlarını, ikiye kesilmiş mantarları, iri parçalar halinde kesilmiş çarliston biberlerini ve domatesi ilave edin.Mantarları bıraktıkları suyu çekene dek kavurun.

Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlı ve mantarlı karışımı ekleyin. 1-2 taşım kaynatın. Sıcak olarak servis yapın.





No comments:

Post a Comment