Thursday, October 17, 2013

EV USULU DÖNER





ev usulu doner 1






BU TARİF BANA AİTTİR


MALZEMELERİ


250 GR YAĞSIZ KUŞBAŞI ET


250 GR YAĞSIZ KIYMA ET


... 250 GR KUYRUK

YETERİ KADAR TUZ

YAPILIŞI

BİR KABIN İÇİNE KIYMAYI YARIM SANTİM İNCELİĞİNDE DOĞRADIĞIMIZ PARÇA ET VE KUYRUĞU KOYUP TUZUNU EKLEYİP İYİCE KARIŞTIRIYORUZ 3 SANTİM KALINLIĞINDA RULO YAPIYORUZ 1 BUZDOLABI POŞETİNE SARIP BUZLUKTA BEKLETİYORUZ PİŞİRECEĞİMİZ ZAMAN ÇIKARIP YARIM SANTİM DİLİMLER KESİYORUZ TEFLON TAVADA YAĞ KOYMADAN PİŞİRİYORUZ AFİYET OLSUN











No comments:

Post a Comment