Sunday, August 25, 2013

Chanel, Hermes ve Louis Vuitton 'un Türk Usulü TAKSİTLİ Satışları !!


 


chanel hermes ve louis vuitton un turk usulu taksitli satislari 1chanel hermes ve louis vuitton un turk usulu taksitli satislari 2

chanel hermes ve louis vuitton un turk usulu taksitli satislari 3

Lüks sevdalılarının çok hoşuna gideceği bir konu bu.

Sizlere lüks dendimi akla gelen ilk 3 markanın Türkiye 'de taksitli satış yaptığını söylesem inanır mısınız ?!

Yaaa evet sevgili dostlarım kesinlikle doğru okudunuz gözlerinize inanabilirsiniz !!

Dünyanın hiçbir yerinde tek çekim dışında satın alamayacağınız markalar Türkiye 'de 7 taksite kadar satış yapıyor. Tabi uluorta bunun reklamını yapmıyorlar. Ancak butiğe gittiğinizde birşey alacağınız vakit farkına varıyorsunuz. Tıpkı benim. Belki uzun zamandır bunu uyguluyorlardır ama en azından ben yeni keşfettim. Geçen hafta İstinye Park 'da Chanel 'in Byzantine koleksiyonunu yakından incelemek istedim. Elbiselerin içine öyle bir gömülmüşüm ki görevli, "isterseniz 7 takside kadar satın alabilirsiniz" dediğinde elimdeki etiketin 68 bin yazmasından daha büyük bir şok yaşadım. Chanel ?! Taksit ?! Nerdeyim, yoksa aslında uyuyorumda rüya gördüğümün farkındamı değilim ?!! Yok herşey gerçek !! 7 taksit ve bankanın kampanyası varsa daha fazla da olabiliyormuş. Özellikle Akbank, Yapıkredi ve HSBC kartlarına.

Gelelim Hermes 'e !! Evet Hermes 'de taksit yapıyor. Ama şu şekilde. Mağaza tek çekim yapıyor, banka müşteriye 3 ya da 4 taksitle sunuyor. Sadece Akbank kartlarına yapılıyor.

Ve Louis Vuitton. Taksitli satışları 31 Aralık 'a kadar sürecek. Yine belli başlı bankaların kartlarıyla 7 taksitli satış sunuyorlar. Tabi Chanel kadar açıksözlü değil de Hermes gibi markaya leke sürülmeyecek şekilde kendilerinin değil bankaların yaptığını belirtiyorlar.

Geçin taksitli alışverişi bu markaların yanına indirim sözcüğü bile gelmez, gelemez. Chanel 'in bazı uzakdoğu ülkelerinde sadece çantalarına indirim uyguladığını duymuştum. Ama Hermes ve Louis Vuitton 'un ki tam bir şok etkisi yarattı..

Banka manka ne derseler desinler sonuç şu ki ; bu markalardan taksitle istediğiniz şeye daha makul imkanlarla sahip olabilirsiniz. Ve bu sadece Türkiye 'ye has bir durum !

Eminim bu yazımı okuduktan sonra yılbaşı için alınacaklar listeniz değişecektir. Evde şiddetli kavgaların sebebi olacağım, mağdur kocalardan sezonun en hit küfürlerini yiyeceğim ama olsun yeter ki lüksü ve modayı seven sizler, bizler mutlu olalım. Yani fifi deyimle gerisi vız gelir tırs gider :)




chanel hermes ve louis vuitton un turk usulu taksitli satislari 4







No comments:

Post a Comment